top of page

HOE KAN IK JE HELPEN?

HIPPOTHERAPIE

Al 20 jaar geef ik naast mijn paardrijlessen ook hippotherapie. De extra zorg en begeleiding voor bijzondere mensen heeft me altijd geboeid. Samen met een paard, erop of ernaast, ga je leuke momenten beleven die je zo veel voldoening en plezier gaan geven.
Ervaring met: autisme, hooggevoeligheid, angsten, ...

Pasgeboren veulen

DIERENTHERAPIE

Als ikzelf tussen mijn dieren ben voel ik mij het beste. Dit gevoel wil ik jou ook laten ervaren. Het is altijd makkelijker om te praten met een poes of een konijntje op je schoot. Maar ook door naar de dieren te kijken leer je veel hoe ook wij als mens in elkaar zitten. Door de manier waarop dieren op jou reageren leer je hoe je zelf in elkaar zit. Zo helpen de dieren jou in de zoektocht naar jezelf.
De dieren die op de praktijk aanwezig zijn: paarden, schapen, geiten, honden, poezen, konijntjes.

Kind houdt een kip vast

OPVOEDINGSCOACH

Als papa van 7 kinderen en gepassioneerd in alles wat met opvoeden te maken heeft, wil ik jullie met mijn ervaring helpen wanneer het even niet zo vlot loopt in het opvoedingsproces. Door goed naar jezelf te kijken merk je dat je heel veel weerspiegelt op je kinderen.
Ervaring met: autisme, hooggevoeligheid, depressie, adoptie, pleegzorg

Familie in de keuken

LIFE COACH

Als ervaringsdeskundige op verschillende vlakken wil ik je helpen om bepaalde knopen te ontwarren om zo, op een kruispunt in je leven, de voor jou juiste weg in te slaan.
Ervaring met: stress, depressie, burn-out, hooggevoeligheid, autisme, asperger, borderline...

Levenscoaching

DIERENCOACH

Als uitbater van een manege en kinderboerderij ben ik met heel veel dieren in contact gekomen en heb ik heel veel mogen leren van deze dieren. Wat de beste huisvesting is, maar nog veel meer hoe elke diersoort denkt over ons als mens en over elkaar.
Ik wil je helpen bij het inrichten van de juiste dierenren, of uitzoeken waarom dat ene dier zo bang is en hoe we deze terug vertrouwen kunnen geven.
Ervaring met: paarden, ezels, schapen, geiten, konijnen, kippen, honden, poezen,...

Zwart en wit kitten
bottom of page